Kunststof kozijnen

Contact

Kunststof kozijnen: comfort, veiligheid en uitstraling

Zijn kunststof kozijnen geschikt voor uw woning? Kunststof kozijnen zijn de soort kozijnen die tegenwoordig het meest worden geplaatst in ons land. Dat is natuurlijk niet voor niets! Kozijnen van deze materiaalsoort bieden zeer veel voordelen. Het is wel belangrijk dat u zich zo goed mogelijk laat informeren en kozijnen laat plaatsen door echte vakmensen. Maak hier kennis met de aantrekkelijke eigenschappen van kunststof kozijnen en doe inspiratie op voor uw woning.

Kunststof kozijnen voor optimale isolatie

Een van de aantrekkelijke eigenschappen van kunststof is de goede isolatie die dit materiaal biedt. Een goede isolatie van uw woning kan u een hoop geld besparen. U hoeft dan namelijk veel minder te stoken om het aangenaam warm in huis te krijgen. Het is daarom aan te raden om naast kunststof kozijnen uw huis ook te voorzien van isolatieglas. U verdient deze investeringen gemakkelijk terug met het geld dat u bespaart op uw stookkosten. Wanneer u kiest voor kunststof kozijnen van de hoogste kwaliteit zullen ze bovendien heel lang meegaan.

Comfort en veiligheid

Doordat kunststof kozijnen goed isoleren verhogen zo ook meteen uw wooncomfort. Met deze kozijnen hebt u geen last van koude luchtstromen in huis. Maar ze zorgen ook voor comfort in die zin dat u er nauwelijks omkijken naar hebt. Kunststof kozijnen trekken namelijk geen stof en vuil aan. Schoonmaken? Daar hoeft u bijna geen tijd aan te verliezen. U hoeft ze ook niet, zoals houten kozijnen, om de paar jaar over te schilderen. Een ander groot pluspunt is dat kunststof kozijnen een brandvertragende werking hebben. Voor een optimale inbraakpreventie kunnen de kozijnen worden voorzien van inbraakvertragende sluitnokken en meerpuntsluitingen.

Kunststof kozijnen voor elke gewenste uitstraling

Met kunststof kozijnen zijn vrijwel alle stijlen mogelijk. Houdt u van klassiek? Dan zijn er beslist kunststof kozijnen te vinden die bij uw smaak passen. Gaat u liever voor modern? Ook dat is geen probleem. Kunststof kozijnen kunnen in alle RAL-kleuren geleverd worden en zijn dus op alle kleuren en stijlen woningen aan te passen. Wilt u de binnenkant van het kozijn in een andere kleur dan de buitenkant? Ook dat is heel goed mogelijk. Een nadeel is dat u kunststof kozijnen niet kunt oververven. U zit dus vast aan de kleur die u kiest.

Kunststof kozijnen voor houtliefhebbers

Ook steeds meer mensen die voorheen de voorkeur gaven aan hout, stappen nu over op kunststof kozijnen. Dat komt omdat er tegenwoordig kunststof kozijnen zijn die hout perfect imiteren. Ze zijn bijna niet van echt hout te onderscheiden. Deze kunststof kozijnen zijn zelfs voorzien van een houtnerfstructuur. U geniet zo wel van de speciale uitstraling van hout, maar hebt niet de lasten van regelmatig onderhoud, het risico op beschadigingen en rotten.

Waarom kiezen voor ons?
  • Vergelijk gratis offertes
  • Kozijnen specialisten uit uw regio
  • Uw aanvraag is vrijblijvend
  • Kwaliteit en service
  • Bespaar tot wel 35% op uw kosten